Part 1 of 3

Joyride to the ABR festival 2022

After a brilliant evening with our friends and meeting two new bikers joining in for the ride to the festival, we wake up with tiny eyes at 4:45. Boesten arrives promptly in time and the train of eight leaves towards Dunkirk for the ferry. We always love taking the boat towards the far far away island because it just feels more like ‘going away’.

The 200 km ride to Basinstoke is a mixed allroad ride but we did manage to ride a steep offroad track with big ruts. With the luggage it sure made some of us a little sweaty, yet it’s amazing what these bikes are capable of doing.

At the campsite Jess her bike gets a ‘little’ fix and we meet up with four other friends who did the road tour.

Thursday morning we get a free shower from the English clouds so we treat ourselves to a full English breakfast in a pub to strengthen ourselves for the ride to Ragley Hall.

When arriving at the ABR Festival, my jaw just dropped, since our visit in 2019 this event has boomed! Last year we weren’t present with the regulations but wow- I was not expecting this and neither did our friends. Literally everything adventure bike like related is present or can be done. We don’t even know what to choose for munchies out of the 50 different foodtrucks…

**want to join next year? We’re busy working out the concept for 2023, you can already visit the MotoMentals website and subscribe for the ABR festival 2023 newsletter. Limited places for the Joyride To ABR. First come, first served.

Upcoming
266
Welkom bij RETR’Opale – Het Chillste Avontuur van het Jaar! Datum: 1 & 2 juni 2024Locatie: Camping Des Trolls, Marquise, Frankrijk Waar Reet D’Opale een uitdagende driedaagse trektocht is voor doorzetters, biedt RETR’Opale een tweedaagse ervaring op dezelfde locatie. Dit...
Upcoming
149
juni 14, 2024
5:00 pm
ROADBOOK DISCOVERY Altijd al gedroomd van het navigeren zoals in de legendarische Dakar-rally? Is het idee van Rally rijden iets wat je aanspreekt? Of misschien wil je gewoon eens een Rally ervaren, maar weet je niet waar te beginnen? Bij...
Upcoming
december 4, 2024
2:00 pm
Ga met ons mee op een opwindende offroad reis door het veelzijdige landschap van Marokko, een avontuur dat niet alleen de adrenalinejunkies zal bekoren maar ook liefhebbers van adembenemende natuur en culturele rijkdom. Van de kronkelende wegen in de Anti-Atlas...
Upcoming
september 15, 2024
8:00 am
VALPACOS Ontdek het mooiste van het noorden van Portugal tijdens onze vierdaagse Rally Raid. Onze uitvalsbasis is een prachtig resort waar we elke ochtend van een lekker uitgebreid ontbijtbuffet genieten. De vier rijdagen met ritten tussen de 160 – 210...
Upcoming
269
september 6, 2024
5:00 pm
Ride our +10 km private offroad-track through the hills of Northern France in an all exclusive offroad trackday. The piste for ‘TRACK TO THE FUTURE’ has been made especially for this event. All the riding terrains of ‘Circuit de la Vilaine’ intertwined into one for this weekend! Exclusive for this event extra tracks have been made with love
Upcoming
299
juli 26, 2024
6:00 pm
Walloniacs!! MotoMentals neemt je mee naar de Walen. Dit is een 2 daags Allroad kampeer event in de Provincie Namen.Gravelpaden met hier en daar een graspad die doenbaar zijn voor elk type band. Vrijdagavond 26 juli aankomst,  we voorzien nog...
Upcoming
169
augustus 16, 2024
8:00 am
Op zaterdag 17 augustus 2024 organiseren we de tweede editie van Race Against The Machine. Locatie : Thiembronne, Noord-Frankrijk Twee uur lang rij je zoveel mogelijk rondjes op het afgezette parcours van 5km. Dit kan individueel of in teams van...
Expired
399
april 26, 2024
8:00 am
Reet D’Opale De tweede editie van Reet D’Opale neemt je mee op een avontuurlijke driedaagse onverharde rit. Met maar liefst 600 km aan tracks dwars doorheen het Noord-Franse binnenland rijden we naar de Opaalkust om de witte kliffen te gaan...
Free
Altes Elefanten 2025 gaat weer door. Goesting in een wintertreffen met een dikke 10 voor sfeer en gezelligheid? Kruip dan in je winterpak, trek een dikke buff over je hoofd, prop je warmste slaapzak in je bagage én rij mee...
Upcoming
150
november 22, 2024
9:30 am
The Unicorn Ride is a muddy ride for experienced riders. For fun people only!