ROADBOOK DISCOVERY

Altijd al gedroomd van het navigeren zoals in de legendarische Dakar-rally? Is het idee van Rally rijden iets wat je aanspreekt? Of misschien wil je gewoon eens een Rally ervaren, maar weet je niet waar te beginnen? Bij ons leer je alles wat je moet weten over het hoe, wat en waarom van het navigeren met een roadbook.

Je ontvangt het roadbook zowel op papier als digitaal. Geen roadbook-rol? Geen probleem! Je kunt het roadbook ook digitaal bekijken op je smartphone of tablet. Als je een handige bluetooth-controller hebt, ben je helemaal klaar voor het echte werk. Steeds meer Rally’s schakelen over op digitale Roadbooks, en dit wordt de nieuwe norm binnen het Rally rijden. Maar als je liever oldschool wilt rijden en geen roadbook-rol hebt, kun je het A5-formaat roadbook in een transparante documentenhoes steken en bevestigen op je tank, tanktas of GPS-steun. Dit kost wat tijd na elke pagina, maar het draait vooral om de juiste navigatie.

Er zijn 2 tracks beschikbaar:

Track 1 begint met een ontbijt en een rondleiding door alle facetten van het roadbook-rijden. Je leert over de verschillende symbolen, hoe je de details in de tekeningen interpreteert, en natuurlijk hoe je de kilometerstand bijhoudt en kunt resetten bij een fout. Bij elke situatie staan ​​alle coördinaten, zodat je jezelf kunt controleren als je hopeloos verdwaald bent op je papier. De eerste track is 50 km lang en brengt je rond de middag terug naar de startplaats. Daar staat een heerlijke maaltijd op je te wachten voordat je vertrekt voor deel 2. Als je vragen hebt, staan we altijd voor je klaar. Zo kun je deel 2 met nieuwe ervaringen en een frisse start beginnen aan een nieuw roadbook van 67 km. Deze kan worden opgesplitst in een kortere rit van 42 km voor de latere vertrekkers die meer willen genieten van de toeristische modus.

’s Avonds is er een BBQ en overnachting, met op zondag vrij rijden op het circuit de la Vilaine. Op vrijdag 14 juni kun je al aanschuiven bij het kampvuur, is er mogelijkheid tot overnachting op het terrein, en is de bar open met hapjes verkrijgbaar.

Mis deze unieke kans niet om de wereld van roadbook-rijden te ontdekken en je passie voor motorrijden naar nieuwe hoogten te brengen. Schrijf je vandaag nog in!

  1. Roadbook Discovery Event: Leer navigeren als een Dakar-rallyrijder.
  2. Praktische Training: Ontvang roadbook op papier en digitaal, zelfs zonder roadbook-rol.
  3. Track 1: Ontbijt, training in roadbook navigatie, 50 km rit met lunchstop.
  4. Track 2: Voortzetting met nieuw roadbook van 67 km, met kortere optie van 42 km.
  5. Avondprogramma: BBQ, overnachtingsmogelijkheid en gezelligheid bij het kampvuur.
  6. Vrij Rijden: Zondagse sessie op circuit de la Vilaine.

Mis deze kans niet om je motorvaardigheden te verbeteren en een unieke ervaring te beleven!

Schrijf je nu in voor het Roadbook Discovery Event.

Event Details
ROADBOOK DISCOVERY
149

Roadbook Training: Leer navigeren als een pro met praktische training en begeleiding.
Roadbook Materialen: Ontvang het roadbook zowel op papier als digitaal, zelfs zonder roadbook-rol.
Twee Tracks: Verken twee uitdagende routes met verschillende afstanden en moeilijkheidsgraden.
Maaltijden: Geniet van een heerlijk ontbijt, lunch en avondmaal tijdens het evenement.
Avondprogramma: BBQ, overnachtingsmogelijkheid en gezelligheid bij het kampvuur.
Vrij Rijden: Profiteer van een zondagse sessie op circuit de la Vilaine om vrij te rijden.

Event Details