Days To Remember-Part 1

It was the perfect spot to end the last day of being 27.

Our friend Trui gave us the hints for the location where there were petroglyphs that we absolutely wanted to see. The road up in the mountains didn’t make it easy for us. A lot of single track but there was a track so we were confident we could make it.

Upon arrival I fell in love with this majestic place, I still dream of it now years later. There was a radiant presence of the past there. Of a time when people roamed the earth in tribes. And it’s so close within reach.

As so often with higher grounds, as soon as the sun had set, it chilled down to freezing temperatures even though it’s the second of September. We seek refuge in the tent and we keep chatting and munching on some dried fish. No one but maybe wildlife is going to disturb us this night, that’s for sure and for whom camps in the wild too, you know that doesn’t happen very often. There is always someone somewhere, but not that night.

At 00.01 the third of September, Jeku pulled out a bottle of brandy, ‘Happy Birthday, love’.

And so began the 28th year of my life. Just us. Surrounded by the vast emptiness that only nature can provide. Our bikes beside us. Some 4200km away from the bricks we use the word ‘home’ for.

We felt more at home that night than any other night inside them bricks.

-Armenia, 2018

Upcoming
maart 26, 2023
9:00 am
Ronda De Faro neemt je mee dwars door de Algarve volledig op jouw eigen tempo. Ontspanning en avontuur in evenwicht! Met vier rijdagen en vijf overnachtingen ontdek je de mooiste tracks van de streek, verblijf je in de tofste hotels...
Upcoming
360
april 28, 2023
8:00 am
Reet D’Opale – volzet, wachtlijst gestart De eerste editie van de gloednieuwe Reet D’Opale samen met Allroadmoto.be neemt je mee op een avontuurlijke driedaagse onverharde rit. Met maar liefst 600 km aan tracks dwars doorheen het Noord-Franse binnenland rijden we...
Upcoming
85
Naast de FM Banden organiseren we, samen met Glenn van Allroadmoto, vanaf oktober ook de optie ‘Algemeen motoronderhoud in de garage en op reis’. Tijdens deze namiddagopleiding overlopen we de diverse check-ups die je zelf kunt uitvoeren aan je motor...
Free
Na die klote jaren is het weer zover! Altes Elefanten 2023 gaat weer door. Goesting in een wintertreffen met een dikke 10 voor sfeer en gezelligheid? Kruip dan in je winterpak, trek een dikke buff over je hoofd, prop je...
Upcoming
85
Sta je ook te kijken wanneer ervaren offroaders bij een platte band zomaar de bandenlichters uithalen en terwijl zonder stress even een nieuw binnenbandje monteren? Zou je dit graag zelf onder de knie krijgen? Allroadmoto en MotoMentals slaan de handen in elkaar tijdens de Field Mechanics workshops.
Upcoming
100
oktober 31, 2023
4:00 pm
De griezeligste Halloweenrit.... geen platte gravel....
Upcoming
Rij met Bart en Jess van MotoMentals en Glenn van Allroadmoto.be mee naar het ABR-festival. In 2023 rijden we in drie groepen maar komen we wel steeds samen op de kampeerweides voor de nachten.
Upcoming
240
september 8, 2023
5:00 pm
Ride our +10 km private offroad-track through the hills of Northern France in an all exclusive offroad trackday. The piste for ‘TRACK TO THE FUTURE’ has been made especially for this event. All the riding terrains of ‘Circuit de la Vilaine’ intertwined into one for this weekend! Exclusive for this event extra tracks have been made with love
EXCLUSIVE FOR FUN PEOPLE
Upcoming
110
november 25, 2023
9:30 am
The Unicorn Ride is a muddy ride for experienced riders. For fun people only!