Altes Elefanten 2025 gaat weer door.

Goesting in een wintertreffen met een dikke 10 voor sfeer en gezelligheid?
Kruip dan in je winterpak, trek een dikke buff over je hoofd, prop je warmste slaapzak in je bagage én rij mee naar het Altes Elefanten.

MotoMentals rijdt samen met Allroadmoto terug richting de Eifel! We hopen op sneeuw én vriestemperaturen voor de 2023 editie maar we weten nu al dat het absoluut zeker weer gezellig zal worden om te verbroederen met iedereen die we al twee jaar moeten missen hebben.

Zin om mee te rijden met ons? Aarzel niet.

1. Mee rijden
Indien je meegaat, dan kan je meerijden met de ondertussen legendarische bende van MotoMentals/Allroadmoto naar Altes Elefanten. Dit is een vriendschappelijke rit naar de Nurburgring om deel te nemen aan het Altes Elefanten treffen 2023.

2. Altes Elefanten
Het Altes Elefanten is een wintertreffen waarbij gelijkgestemde motards samenkomen op de camping van de Nurburgring. Het kan dus érg koud worden maar misschien ook niet. Voorbereiding is hier key! Zowel in materiaal als in mindset.

3. Betalingen
Je betaalt zelf je ticket ter plaatse aan de organisatie van het Altes Elefanten. Voorgaande jaren was dit rond de 30 euro, prijswijzigingen kunnen doorgevoerd worden en zodra ze dit op de website bekend maken, zullen we dit hier ook publiceren. Gezien je uit vrije wil wenst mee te rijden met ons, is er geen betaling vereist naar MotoMentals/Allroadmoto. Wij zien dit als een kans om te verbroederen met nieuwe vrienden, geheel zoals het Altes Elefanten de bedoeling heeft.

4. Alle andere algemene voorwaarden blijven van toepassing. MotoMentals/Allroadmoto is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen op, veranderingen in schema vah of annulatie van het Altes Elefanten.

We verwelkomen je in het HQ van Allroadmoto te :

Vlaamse Staak 1/bus 9, 1745 Opwijk vanaf 18:00

Om 19:30 starten we de eerste BBQ van het weekend.

In de HQ van Allroadmoto mogen we blijven overnachten we om 's morgens aan te zetten naar de Nurburgring.

We vertrekken vanaf Opwijk naar de verzamelplaats in

Daar ontmoeten we de rest van de bende die ook naar Altes Elefanten meerijdt.

Ergens in de namiddag komen we toe op het Altes Elefanten, waarna we de plaats uitkiezen voor onze bivak voor de volgende twee nachten. Je kunt je eigen tentje opzetten of je slaapt mee in de bivak met zeilen dat MotoMentals/Allroadmoto bouwt. Indien je kiest om in de zeilenbivak te slapen, weet dat het koud kan worden...

Er is een mogelijkheid om eten te kopen in het restaurant maar wij verkiezen onze eigen BBQ's aan te steken en af en toe iets te braden te leggen. Dit proviand moet je meehebben bij vertrek uit België.

Het Altes Elefanten is een verzameling van eten, rondlopen, voor het vuur zitten en gezellig iets samen drinken.

Een volledige dag op het Altes Elefanten.

We spenderen deze dag op het terrein.

De fakkeltocht met de motoren in de avond is het summum van het weekend.

Ook deze dag teren we op het proviand dat we meehebben uit België.

Zondagochtend nemen we traditioneel een warm ontbijt in het restaurant.

Daarna beginnen we het afbreken van de bivak, waarna we terug huiswaarts gaan. Op de autosnelweg nemen we steevast enkele rustpauzes om afscheid te nemen van iedereen.

Altes Elefanten
Free