Training
OffroadTraining
Thiembronne, North-France
Days
Hours
Minutes
Seconds
About Offroad Training
Komaf maken met twijfel en onzekerheden op je allroadmotor!
Terrein

Cursussen gaan altijd door op het afgesloten terrein te Thiembronne

Photography

Tijdens de cursus voorzien we genoeg foto en filmmateriaal om je manouvers en rijhouding later te evalueren.

Op maat

Individuele training, training in kleine groep of een hele vriendengroep? Alles is mogelijk.

Relax

Tijdens onze trainingen is het heel belangrijk dat jij je rust kan vinden op de motor, daarom raden we aan om ook je lachspieren mee te nemen op training.

Ben je net begonnen met je eerste stappen in de wereld van het onverharde of je hebt al ervaring maar je wilt je eigen grenzen verder verleggen met je motor?

Wij bieden je de mogelijkheid aan om deel te nemen aan gepersonaliseerde rijvaardigheidstrainingen, individueel of in zéér beperkte groep, op een volledig afgesloten terrein onder begeleiding van twee ervaren offroadrijders.

De sterkte van onze trainingen liggen in het persoonlijke begeleiden van de cursist waarbij je op voorhand kunt aangeven op welke skills je wenst te werken.

Ben je volledig nieuw in deze wereld? Onze beginnerstraining zorgt ervoor dat je zonder stress en op eigen tempo je motor kunt leren kennen op de onverharde ondergrond. Omdat we individueel of in groepjes van maximaal twee rijders per instructeur de trainingen geven, krijg je alle begeleiding die je wensen kan.

Indien je echter al regelmatig offroad gereden hebt, reeds op reis bent geweest met je allroadmotor of een bepaalde vaardigheid wenst aan te leren, bieden we trainingen op maat aan.
Hierbij kan je zelf aangeven waar je graag wenst aan te werken, na het vastleggen van een datum kom je persoonlijk in contact met de begeleiders zodat je een dag volledig naar je wens kunt beleven.

Naast de beginnerstraining en de persoonlijke begeleiding is er ook een optie waarbij je een speciaal uitgezet parcours kunt volgen om te leren rijden met bagage. Bespaar niet op die zwembroek om het gewicht van je bagage te minderen maar leer betere skills aan zodat je ook op reis comfortabel met de tent en je bagage kunt rijden.

Mogelijke opties voor ééndagstrainingen

1 DAG

  • beginnerstraining
  • persoonlijke op maat gemaakte training
  • allroad reizen training

 

Mogelijke opties voor tweedaagse trainingen

  • beginnerstraining
  • allroad reizen training
Upcoming
360
april 28, 2023
8:00 am
Reet D’Opale De eerste editie van de gloednieuwe Reet D’Opale samen met Allroadmoto.be neemt je mee op een avontuurlijke driedaagse onverharde rit. Met maar liefst 600 km aan tracks dwars doorheen het Noord-Franse binnenland rijden we naar de Opaalkust om...
Expired
85
november 19, 2022
1:00 pm
Naast de FM Banden organiseren we, samen met Glenn van Allroadmoto, vanaf oktober ook de optie ‘Algemeen motoronderhoud in de garage en op reis’. Tijdens deze namiddagopleiding overlopen we de diverse check-ups die je zelf kunt uitvoeren aan je motor...
Free
Na die klote jaren is het weer zover! Altes Elefanten 2023 gaat weer door. Goesting in een wintertreffen met een dikke 10 voor sfeer en gezelligheid? Kruip dan in je winterpak, trek een dikke buff over je hoofd, prop je...
Upcoming
Soon online, check back!
85
Sta je ook te kijken wanneer ervaren offroaders bij een platte band zomaar de bandenlichters uithalen en terwijl zonder stress even een nieuw binnenbandje monteren? Zou je dit graag zelf onder de knie krijgen? Allroadmoto en MotoMentals slaan de handen in elkaar tijdens de Field Mechanics workshops.
Upcoming
100
oktober 31, 2023
4:00 pm
De griezeligste Halloweenrit.... geen platte gravel....
Upcoming
Rij met Bart en Jess van MotoMentals en Glenn van Allroadmoto.be mee naar het ABR-festival. In 2023 rijden we in drie groepen maar komen we wel steeds samen op de kampeerweides voor de nachten.
Upcoming
240
september 8, 2023
5:00 pm
Ride our +10 km private offroad-track through the hills of Northern France in an all exclusive offroad trackday. The piste for ‘TRACK TO THE FUTURE’ has been made especially for this event. All the riding terrains of ‘Circuit de la Vilaine’ intertwined into one for this weekend! Exclusive for this event extra tracks have been made with love
EXCLUSIVE FOR FUN PEOPLE
Upcoming
110
november 25, 2023
9:30 am
The Unicorn Ride is a muddy ride for experienced riders. For fun people only!