Naast de FM Banden organiseren we, samen met Glenn van Allroadmoto, vanaf oktober ook de optie ‘Algemeen motoronderhoud in de garage en op reis’.

Tijdens deze namiddagopleiding overlopen we de diverse check-ups die je zelf kunt uitvoeren aan je motor in je garage of terwijl je op reis bent.

Ook troubleshooting komt aan bod, we overlopen de vaak voorkomende problemen en hoe je ze kunt vermijden of hoe je je kunt behelpen tot er een professionele oplossing is voor het probleem.

Event Details

In deze Field Mechanics komt het volgende aan bod :

De verschillende materialen en gereedschap nodig voor een nazicht aan je motor.
De veelvoorkomende slijtagepunten worden overlopen.
De verschillen tussen de aandachtspunten om je motor te checken wanneer deze in de garage staat of wanneer je op reis bent.
Het veilig hanteren van de gereedschappen en materialen.

Tijdsverloop :

12:30 - 13:00 Ontvangst
13:00 - 13:45 Demonstratie en uitleg
13:30 - 16:30 Workshop
16:30 - 17:00 Nabeschouwing

MotoMentals en Allroadmoto voorzien de motoren waaraan gewerkt zal worden.

Deze Field Mechanics is vooral een demonstratieve cursus.

We spelen ook in op de noden van de groep, afhankelijk van de interesse of behoefte aan uitleg, passen we het schema aan.

Ticket
85

4 uur demonstratie van hoe je je motor kunt onderhouden en nazien in de garage en op reis
het demonstratie/gebruik van de materialen
het demonstratie/gebruik van het gereedschap
een versnapering tegen de honger en de dorst
een training van je lachspieren

Behalve een goed humeur en een gezonde dosis nieuwsgierigheid heb je in principe zelf niets nodig om de workshop te kunnen volgen.

Allroadmoto HQ

Vlaamse Staak 1 BUS 9 1745 Opwijk Belgium

Toevoegingen bij de algemene voorwaarden

1. Annulatievoorwaarden
1.1 Inschrijvingstickets kunnen geannuleerd worden mét volledige refund tot 14 dagen voor aanvang van het evenement of rit.
Vanaf 14 dagen tot en met de 3e dag voor aanvang van het evenement of de rit wordt slechts 50% van het aankoopbedrag terugbetaald, echter mag de klant vragen aan MotoMentals om het ticket terug beschikbaar te plaatsen op de website. In samenspraak met MotoMentals w er daarna een schikking voorzien. Doorverkoop van tickets zonder medeweten van MotoMentals is uitdrukkelijk verboden.
Vanaf de 2e dag voor aanvang van het evenement of de rit worden er geen refunds meer gegeven.
1.2 Indien MotoMentals het evenement moet annuleren door overmacht of een andere reden, dan geldt er altijd een 100% refund voor de klant.

2. Deelname aan het evenement
2.1 Inschrijvingen zijn altijd pas compleet na het invullen van de gegevensformulieren en het voldoen van de betaling.
2.2 Om deel te nemen aan het evenement moet altijd de gehandtekende waiver afgegeven worden op het moment van registratie tentijde het evenement of de rit.
2.3. Om deel te nemen aan het evenement of de rit moet altijd de gehandtekende overeenkomst ivm de routes afgegeven worden op het moment van registratie tentijde van het evenement of de rit.

Photos
Event Details